Az IFESZ KFT MINŐSÉG- és KÖRNYEZETI- POLITIKÁJA

Célkitűzéseink megvalósulásához az MSZ EN ISO 9001: 2015 és az MSZ EN ISO 14001: 2015 szabványoknak megfelelő integrált, minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert építünk ki és alkalmazunk.

 Az integrált irányítási rendszerünket rendszeresen felülvizsgáljuk és fejlesztjük.

AZ IFESZ Kft vezetősége elkötelezi magát a minőség mellett, mely célt a környezet károsításának elkerülésével, ill. minimalizálásával kívánja elérni. Ennek érdekében a vállalat vezetősége a társaság stratégiai irányvonalával egyezően alábbi minőség- és környezeti politikát fogalmazza meg:

  • A minőségi munkavégzés érdekében minőség- a környezetünk védelme érdekében környezeti célokat állítunk fel, melyek elérését folyamatosan ellenőrizzük.
  • Szigorúan betartjuk a jogszabályokat, környezetvédelmi törvényeket a közöttünk és megrendelőink közötti szerződésekbe foglaltakat, valamint a saját irányítási rendszerünk előírásait.
  • Hibamentes, minőségi munkavégzéssel kívánjuk megrendelőink bizalmát elnyerni, és a minőség- és környezetirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztéssel megelégedettségüket fokozni.
  • Hangsúlyt fektetünk azon beszállítóink és alvállalkozóink ellenőrzésére melyek hatással lehetnek munkavégzésünk minőségére.
  • Biztonságot kínálunk megrendelőinknek. A napi rutinfeladatok és a váratlan események megoldására is felkészített, lelkiismeretes munkatársakkal maradéktalanul teljesítjük vállalt feladatainkat.
  • A vezetőség elkötelezett a káros környezeti hatások minimalizálására, környezetbarát technológiák üzemeltetésére.
  • Tudatosítjuk minden dolgozónkban a környezetvédelem fontosságát, az egyén felelősségét a környezeti értékek megőrzésében.

A minőség- és környezetpolitika betartása a vezetőség irányításával és ellenőrzésével minden munkatársunk számára kötelező.

Kecskemét, 2017.09.01.

Hozzászólások lezárva.