Kölcsönzés

Minőségi termékeink egyszerűen kezelhetőek.
Ha még nem döntötte el, hogy vásárol magának egyet, jöjjön be hozzánk és kölcsönözzön egyet.
Kipróbálja és ha nem az a típusú eszköz ami Önnél beválik, akkor legközelebb másikat használhat.
Kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a választáshoz.
Igénybe veheti szezonális nagytakarításhoz, így Önnek nem kell otthon tárolgatni és a karbantartásról gondoskodni.
Kölcsönzésre kínált készülékeinket itt láthatják:

Kölcsönözhető gépeink

HD 5/12 C Plus Hidegvizes magasnyomású mosó
A kompakt méretek, a csekély súly és a nagy tisztítási teljesítményével ez a magasnyomású mosó a kompakt kategória mindentudó készüléke, mellyel gyorsan és alaposan végezheti el a tiszítási feladatokat.
T 10/1 Professional Száraz porszívó
Speciálisan épülettisztításhoz kifejlesztett száraz porszívó 12 m vezetékkel, antisztatikus könyökkel, kábelfelcsévéléssel, sárga hálózati csatlakozódugóval, és extra erős főszűrőkosárral rendelkezik porzsák nélküli használathoz.
T 12/1 Professional Száraz porszívó
Halk, fordulékony és billenésbiztos; lábkapcsolóval, ütközésvédelemmel. A 12 m hosszú hálózati kábel a turbinafejbe beépített kábeltárolóra teljesen felcsévélhető és rögzíthető. Az elektromos szívókeféhez dugalj található rajta.
T 15/1 Professional Száraz porszívó
A T 15/1 porszívóval megújítottuk a már meglévő ipari szárazporszívó kínálatunkat, mely egy kiemelkedő csúcsmodell.
T 12/1 Ecolefficiency Száraz porszívó
Halk, fordulékony és billenésbiztos száraz porszívó lábkapcsolóval és ütközésvédelemmel. 2 gumírozott kerékkel és 2 terelőgörgővel.
CV 38/2 Professional Szőnyegporszívó
Könnyen bebújik a székek alá, nem kell csövekkel bajlódni. Kényelmesen takaríthat nagyobb szőnyegezett felületeket.
NT 362 Eco Takarítógép
Többcélú takarítógép, ha műhelyek, üzemi helyiségek vagy építkezések tisztán tartásáról van szó: akár durva vagy finom, száraz vagy nedves szennyeződés, vagy akár folyadék: egyszerűen felszívja azokat.
NT 40/1 Tact TE Nedves-száraz porszívó
A Kärcher NT 40/1 Szabadalmaztatott szűrőtisztítással (TACT rendszer), valamint rendkívül nagy és robusztus tartállyal rendelkezik. Kompakt méretek, a nagyon magas szívásteljesítmény és a kiváló szűrőlerázás jellemzi. Ideális készülék finom por és szennyeződés felszívásához. A gép be- és kikapcsoló automatikával rendelkezik elektromos kisgépek részére.
NT 70/3 ME Tc Nedves-száraz porszívó
Nagy teljesítményű nedves-száraz porszívó 70 l tartállyal. Az NT 70 készülékcsalád nagy teljesítményű nedves-száraz porszívó akár 3 motorral.
Komplett termékpaletta, ami a nedves felszívás előnyeit a durva szennyeződés felszívásával egyesíti.
NT 65/2 Tact2 Nedves-száraz porszívó
Az újszerű harmonikaszűrő a tiszta oldalról kivehető és két részre van osztva, melyeket felváltva célzott léglöketekkel tisztít meg a berendezés.
A finom porok a szűrőt nem tudják eltömíteni. A légáram hosszú ideig állandóan magas marad.
Több mint 1000kg “A” osztályú port képes felszívni anélkül, hogy a szűrőt cserélni kellene.
Puzzi 100 Super Szőnyeg-és kárpittisztító
Kárpittisztító készülék közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. 10-15 m2/óra teljesítménnyel rendelkezik. Nagy tartállyal rendelkezik.
Puzzi 8/1 C Szőnyeg-és kárpittisztító
A Puzzi 8/1 C egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék kisebb felületek tisztításához. Ez a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható.
DE 4002 Gőztisztító
Univerzális gőztisztító ipari alkalmazásra. 2 tartályos rendszer, mely lehetővé teszi a tartály megtöltését munkavégzés közben. tartozéktároló, ergonómikus fogantyú.
BDS 43/Duo C Ipari Súrológép
Állíthat magasságú fogantyú. Nagy teherbírású rögzítés. A kezelő magasságának megfelelően beállítható. Nagy teherbírású bolygókerék-meghajtás. Pontosan egymásba kapaszkodó fogaskerekek biztosítják a gép nyugodt működését.
HD 1050 B Cage Robbanómotoros magasnyomású mosó
Benzinüzemű magasnyomású mosó elektromos áramtól független működésű. A speciális csőkeretnek köszönhetően lehetővé teszi a daruval való felrakást mindennapi használatra alkalmas. Speciális servo press rendszer és automa fordulatszámcsökkentés.

Hozzászólások lezárva.